FORGOT YOUR PASSWORD?

*

PARKET

PARKET

ESCHE FANCY

ASH FANCY

PARKET

PARKET

EICHE WEISS

WHITE OAK

PARKET

PARKET

AMERIKANISCHER NUSSBAUM

AMERICAN WALNUT

PARKET

PARKET

ACHATEICHE

ACHAT OAK

DVO in TROSLOJNI PARKET

Dvoslojni parket

gotovi-parket-bukev-rusticDvoslojni parket je gotovi parket sestavljen iz dveh slojev, gornji sloj je iz plemenitega furnirja, spodnji pa iz narezanega lesa. Razlog je manjše gibanje lesa zaradi temperaturnih razlik in posledično velika primernost za polaganje na talno ogrevane estrihe.
Parket se obvezno lepi na tla.
Vrhnji sloj parketa je izborov/sortiranja lesa npr. z ali brez grč, enotna ali razgibana struktura.

Površina je fino brušena ali krtačena. Lahko je lakirana ali oljena.

Troslojni parket

Troslojni parket je gotovi parket, pripravljen za takojšnjo montažo, sestavljen iz treh plasti, gornje iz plemenitega furnirja, sredice in spodnje plasti. Za izgled je pomembna gornja plast, za samo stabilnost parketa pa sredica in spodnja plast. Troslojni parket je običajno pripravljen za montažo brez uporabe lepila.

Parket je lahko iz različnih vrst lesa, ki določajo trdoto in barvo parketa. Poleg tega imamo še različne izbore/sortiranje lesa npr. z ali brez grč, enotna ali razgibana struktura. Površina je fino brušena ali krtačena. Lahko je lakirana ali oljena. Robovi so lahko ostri ali rahlo pobrani. Izbira je odvisna od naših želja, potreb in pogojev uporabe.

TOP

Ta spletna stran uporablja piškotke, da Vam omogoča nemoteno delovanje naaše spletne strani.Z klikom na gumb se strinjate z našimi pogoji. . Tukaj klikni za podroben opis".

Strinjam se z piškotki na tej strani.